Psykolog
Karen Elholm Bergmann

Jeg tog kontakt til Karen, da jeg troede, at jeg var på vej til at få en depression. De fire efterfølgende måneder var jeg sygemeldt og konsulterede i denne periode Karen 12 gange.

Jeg fik af Karen redskaber til at turde at sætte grænser og fokusere på mine behov. Karen gav mig styrken til at stille krav til min arbejdsplads, og hun gav mig redskaber til at få mit selvværd op at stå igen.

I dag – præcist et ½ år efter af jeg sygemeldte mig – er jeg netop vendt tilbage på fuldtid. Min sagsbehandler fra kommunen siger, at det er en solstrålehistorie, og at hun er glad for at høre om at tingene godt kan lykkedes.

Så i dag er jeg – udover at være arbejdsdygtig igen – forsat i en proces med at komme på benene igen, men også rigtig glad for livet og mit arbejde igen, og føler mig mere stærk end jeg har gjort i rigtig lang tid.
Anonym Klient
Sygemeldt med depression
Karen er super god til at klarligge vores ønsker og er meget professionel i hendes tilgang, hvor tillid og respekt er grundlæggende. Det psykiske arbejdsmiljø har klart fået et løft!
Charlotte Frost Larsen
Tidligere områdeleder
Karen Bergmann har hjulpet os i forbindelse med udvikling af relations-kompetencer. Forløbet var bygget på flere coaching-seancer, hvor vi har arbejdet med emner som forståelse af andres følelser og motiver samt følelsesmæssig robusthed.

Jeg var meget tilfreds med Karens coaching. Jeg har senere anvendt Karens kompetencer i forbindelse med personlig og faglig udvikling af medarbejdere i min afdeling.
Giedre Serritslev
OJ Electronics A/S